HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2013.11.26. 22:36 Wolker Fanboy

A Microsoft rákapcsol: Chromebook-fikázó reklám

Címkék: microsoft hírek chrome os chromebook

TechChrunch: Microsoft Enlists Pawn Stars To Mock Google’s Chromebooks

Aki úgy gondolta volna, hogy a redmondiak Scroogled-ajándéktárgyai már fokozhatatlanok, azok tévedtek: az USA-ban állítólag híres reality-sztárokat, a Pawn Starst szerződtették legújabb reklámszpotjukhoz.

Mi a Pawn Stars? Egy Las Vegas-beli valóságshow a History Channelen - az ő bizományi boltjukba (?) viszik be az emberek régi, megunt cuccaikat egy kis kereset reményében. Természetesen a chromebookos hölgy nem jár szerencsével: ez ugyanis nem igazi laptop - mondja az üzemeltető. Ha Chrome-logót látsz, az azt jelenti, hogy nincs rajta Windows meg Office. De még iTunes sem! Tehát nem igazi laptop. Wifi nélkül csak egy darab tégla. Ha meg online vagy, a Google minden adatodat begyűjti, hogy reklámokat sózhasson rád. Nem veszem be.

Most már tényleg érdeklődve várom, hogy a Microsoft milyen nagy dobással áll még elő - mondjuk egy megfizethető, pillekönnyű, 14 órányi üzemidejű, 1 mp-en belül felébredő igazi laptoppal? Vagy valami felhasználóbarát alkalmazással?

Vagy újabb, még kreatívabb Google-gyalázással? :) Szegények tényleg el lehetnek keseredve.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr385659856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheRminator 2013.11.27. 15:12:44

Baromi jó reklám :-)

Egyébként Asus T100 tablet+laptop egyben 379 dollár, itthon 109e Ft.

Elkeseredés: A Samsung is el volt keseredve, mikor fikázta az Apple-t? Ez egy ilyen piac. Itt ilyen reklámok mennek.

Kala1 2013.11.27. 16:49:56

@mateandras a te géped pontosan melyik boltból jött? Volt szállítási költség? Azt értem hogy ha átállítom a layoutot magyar lesz, de pl. mit nyomsz az 'ő' betűhöz? A linken a Buy Now-nál nem lehet még UK-ből 14"-at rendelni.
süti beállítások módosítása