HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2013.01.03. 10:52 Wolker Fanboy

Véget ért a netbookok kora? Csak most kezdődik!

Címkék: hírek samsung amazon tablet chromebook Címkék

Az Index két napon belül is figyelemreméltó írásokkal jelentkezett (helyzetjelentéssel és jóslásokkal egyaránt), ld. Véget ért a netbookok kora, vagy a Nem sikerül a PC felélesztése. Sajnos a Chromebookokról szó sem esik az összeállításokban, pedig történnek odaát dolgok...

Nos, örömmel jelentem, hogy a Samsung 11,6 colos chromebookja vezeti jelenleg az Amazon eladási listáját, holott ez már nem az akciós - 250 dolláros - áron, hanem 323 USD-ért kapható. Emellett még a 3G-s verzió, illetve az Acer offline-sított chromebookja is befért a Top 20-ba, ami szerintem elég ígéretes teljesítmény.

Visszatérve az Index tudósítására, miszerint leáldozott volna a netbukok csillaga: hát ha csak az a netbook, amit úgy hívnak és Windows fut rajta, akkor igaz. Amennyiben viszont elfogadjuk, hogy a chromebook a netbookok újabb, jövőbe mutató generációja, akkor azért rájövünk, hogy itt a tablet-hype mellett a legszélső pályán, (egyfajta Czene Attilaként) trónfosztás is jöhet akár hamarosan. Akárhogy is: a chromebookok helyet kérnek és kapnak.

Fikázták, szidták, gyűlölték, nem értették a Chromebookot - hát tessék.

Mostanra már finomkodnak: tökéletes második számítógép? Hát nem. Tökéletes első számítógép!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr964993738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása