HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2013.09.12. 08:00 Wolker Fanboy

Új Chromebookok, dupla üzemidő!

Címkék: hírek toshiba acer asus hp chrome os chromebook

Úgy látszik, errefelé nincs olyan, hogy alaptalan híresztelés: a júniusi spekulációk megint igaznak bizonyultak: az Apple után a Chrome OS-eszközök is kapnak Intel Haswell-processzort, ami tudjuk, mit jelent...

A fresh mix of Intel-based Chromebooks — something for everyone

A tegnapi, San Franciscó-i Intel fejlesztői fórumon bejelentett bombahírek szerint ráadásul négy új gyártótól is új chippel ellátott gépekre számíthatunk: figyeljünk az Acerre, HP-re - és a Chrome OS terén újonc Asusra (ők Chromeboxszal jönnek ki) és Toshibára.

Könnyű és kompakt Acer, 14 colos HP - kétszeres üzemidő, 8,5 - illetve 9,5 órás akkuélet, oh boy! A 250 dolláros Samsungnál kicsit bosszankodtam, hogy dupla annyiért vettem az 5 550-est. A Pixelnél csodáltam a gép képességeit, de a gyenge akkumulátor miatt fel se merült bennem, hogy szaladjak az újért.

Most? Azonnal repülök az USA-ba... :))

További részletek, képek a Chrome Storyn.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr525508432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása