HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2012.12.27. 21:18 Wolker Fanboy

Szenved a PC-piac, míg a Chromebook szárnyal

In fact, right now the only laptop to crack Amazon's top ten category for both laptops and tablets is the latest Samsung wifi-equipped Chromebook (http://goo.gl/pJJTj). The next-highest laptop at number 20 is a Dell Inspiron with Windows 7 - and it's significantly more expensive. 

/John Blossom, G+/

Vagyis: az Amazon legkelendőbb 10 laptopja ill. táblagépe közé egyedül a wifis Samsung Chromebook tudott bekerülni, a soron következő legnépszerűbb laptop egy Windows 7-es Dell, a huszadik helyet csípte meg.

Ez azért elég komoly adat, akárhogy is nézzük. Blossom cikke nem mellesleg kiváló olvasmány, roppant találó, ahogy a Windows 8 és a Blackberryk közé szépen párhuzamot von, miszerint mindkét termék abba az irányba tart, ahol már csak az IT-részlegükkel zöldágra vergődni nem tudó cégek fogják táplálni. Természetesen a Nokia is megkapja a szokásos oldalbarúgást, de hát tényleg a Chromebook és a Chrome OS most az egyik legizgalmasabb dolog itt a Macek és a tabletek által letarolt piacon.

Amerikában a Chromebookok neve mellett már szinte csak a jelenleg nem található raktáron látható az Amazonnál és az üzletekben is, 2013-ban véleményem szerint már nem a Microsoftnak, hanem az Apple-nek kellene összeszednie magát, mert a Microsoft leszakadása nem lehet vitás. 

Second Web... biztos, hogy ez még csak a második? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr924983984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása