HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2013.05.31. 22:52 Wolker Fanboy

Pletyka: Jön a Samsung "nagy.KICSI" ARM-processzora?

Címkék: google hírek samsung chromebook

Samsung may bring ‘big.LITTLE’ ARM processor to next generation Chromebook

Jól ismerjük a Samsung ARM-processzoros Chromebookját (tudjátok, a "mindenkinek" való, 250 dolláros megoldást), ám a teljesítmény a Chrome OS sajnálatos terjeszkedésével idővel nem mindig lesz elég - jönnek az ún. csomagolt (packaged) alkalmazások, a HTML5 - és már a párhuzamosan nyitott több ablak is megterhelheti őket.

A "big.LITTLE" már a nemzetközi Galaxy S4-ből (hírből) ismerős lehet: a kisebb erőforrásigényű háttérfeladatok és a súlyosabb műveletek között hatékonyabban osztja meg a rendelkezésre álló kapacitásokat. De utóbbiról majd akkor, ha több alkalmazás/játék kerül a Store-ba.

A kommentek alapján nem egyöntetű a lelkesedés... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr505338256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása