HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2013.06.18. 19:42 Wolker Fanboy

Chromebookok most már a Walmartban is

Címkék: hírek samsung acer amazon hp chromebook

Staples and Walmart to Sell Chromebooks

Meg a Staplesben.

Vagyis: az amazonos sikertörténet és a BestBuy után tovább terjeszkedik a Google az USA-beli offline áruházakban, az elárusítóhelyek számát megháromszorozva.

A Walmart slágere a 199 dolláros, új Acer-chromebook lesz 16 gigás SSD-vel, a Staplesben ezen túl pedig a HP és a Samsung gépeit is megkaphatja, aki éppen arra jár.

Nagyon helyes.

Ám ami engem az amerikai üzleteknél még jobban érdekel: az a Haswell-processzor... a nyáron történnek még izgalmas dolgok, úgy érzem :) - ha már itthon esélytelen, hogy a nép ilyesmihez mondjuk a Media Marktban hozzájuthasson.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr705367775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása