HTML doboz

Mi az a Chromebook?

Az eszköz nem lényeges. Az eszköz csak egy médium, ahogy a Chromebook is. A lényeges az a Chrome OS. Talán már te is felhasználója vagy, csak nem tudsz róla.

Kövess Twitteren, jó lesz!

Friss topikok

És a Chrome OS. Élet a Google felhőjében

2013.09.29. 16:14 Wolker Fanboy

Pletyka: Pixel után érintőképernyős Acer?

Címkék: hírek beszámoló acer chromebook

Fredrik Linnander, svéd Google Apps Certified Deployment Specialist tegnapi plusos posztja legalábbis erről árulkodik - konkrétan a C720-as modellről van szó, amit Fredrik saját kezűleg szét is kaphatott közelebbi vizsgálat céljából.

Dinsan Francis (Chrome Story) további fejtegetése szerint az Acer stratégiaváltásra készülődik: már nem csak az alacsonyabb, hanem a chromebookok terén piaci résnek tekinthető középmagas (545 dollár körüli) árkategóriában is versenyezni fogn - ennek egy kiváló példája lesz az érintőképernyős Acer annak, aki sokallja az 1000 USD fölötti árat a Pixelért. Ilyenből meg bőven akadnak - bár hogy ki akarja a Google térképet két ujjal nagyítgatni, azt nem tudom.

Lesz persze "gyengébb" kiadás is 2GB RAM-mal és 16GB tárhellyel, de a lényeg és a spekuláció az aceres csúcsmodellel kapcsolatban:

  • 4 giga RAM
  • 32 giga SSD
  • Haswell
  • Bluetooth
  • DVD Multi Recorder (Hogy mi van? Csak nem.)
  • Érintőképernyő (a hivatalos leírás erről még nem tesz említést)
  • Hatórás üzemidő (kevés...)

Kéne? Nekem nem. A Haswellnek ennél többet kellene nyújtania.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chromebook.blog.hu/api/trackback/id/tr515539486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása